GASTRONOMIA

Torna el cicle 'Cuinem Talent', seminaris per a professionals de la restauració del Pallars

Aquesta segona edició, que arrencarà el 26 de gener, constarà de cinc sessions conduïdes per xefs dels dos Pallars
Meritxell Tartera de l'Hotel Pessets de Sort 3
photo_camera Meritxell Tartera, de l'Hotel Pessets de Sort, durant la primera edició de 'Cuinem Talent' / Marta Lluvich

El proper 26 de gener arrenca la segona edició del cicle de seminaris de cuina per a professionals “Cuinem Talent”, que organitzen els ajuntaments de Tremp i de Sort en el marc del programa Treball a les Comarques.

La bona acollida que va tenir la primera convocatòria del cicle ha portat a organitzar aquest nou programa que incorpora una cinquena sessió i que continua girant entorn als aliments i la producció agroalimentària de proximitat.

En aquesta ocasió, el cicle es concreta en cinc sessions monotemàtiques que tindran lloc quinzenalment a l’Espai Taller de la Pobla de Segur:

  • 26 de gener, Clàudia Gozzi i Jaime Bes, restaurant El raier, La Pobla de Segur “La creativitat en la cuina de proximitat ”
  • 9 de febrer, Miquel Madrigal, restaurant Pla de Galliner, Talarn “Cuina singular: la riquesa d’un producte
  • 23 de febrer, Llorenç Aguilar, Cafè d’Espanya, Tremp, “Street food del món, versió pallaresa
  • 9 de març, Aleix Aytés i Marta Casals, Cafè Pessets de Sort “Tapes slow food
  • 23 de març, Nasi Solé, Hotel Solé de La Pobla de Segur “Cuina creativa i textures

“Cuinem Talent” sorgeix de la voluntat de posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració, a més de contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.

comentaris