EMERGÈNCIES

Rescaten dos ciclistes caiguts en una pista forestal a Montellà i Martinet

Els Bombers també han evacuat una excursionista indisposada mentre feia el congost de Mont-rebei i un paracaigudista a Sant Esteve de la Sarga
Rescat Mont-Rebei
photo_camera Imatge d'arxiu d'un rescat dels Bombers de la Generalitat al congost de Mont-rebei. BOMBERS

Els Bombers de la Generalitat han realitzat, aquest dissabte, dues actuacions a Sant Esteve de la Sarga. La primera actuació s'ha produït com a conseqüència de l’aterratge violent d’un paracaigudista que ha caigut enmig d’un camp. Els Bombers han rebut l'avís a les 14.23h. Membres del Servei d’Emergències Mèdiques han fet la primera atenció sanitària i el paracaigudista ha estat evacuat a l’Hospital Comarcal del Pallars.

Al cap d'un parell d'hores, els Bombers han realitzat un altre rescat. A les14.53h. han rebut l'avís perquè dos ciclistes havien caigut en una pista forestal, al terme municipal de Montellà i Martinet. Personal del SEM els han fet la primera atenció sanitària i, amb l'helicòpter, després els han evacuat a l'Hospital Transfronterer de Puigcerdà.

Els Bombers han dut a terme una tercera evacuació a Sant Esteve de la Sarga, al Pallars Jussà. L'avís l'han rebut a les 15.23h i han evacuat una excursionista indisposada mentre feia el congost de Mont-rebei. Un cop feta la primera atenció sanitària, amb personal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), s'ha evacuat l'excursionista a l'Hospital Comarcal del Pallars.