05.12.2021 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

La regidora de Sort, Maleni Barbero, ha estat elegida candidata d'ERC al Parlament de Catalunya

Montse López i Amor i Hug De La Rosa han estat escollits candidats d'ERC al Parlament de Catalunya per la Cerdanya i l'Aran respectivament.
Maleni Barbero
Maleni Barbero ha estat elegida candidata al Parlament per Pallars Sobirà/esquerra.cat
La regidora de Sort, Maleni Barbero, ha estat elegida candidata d'ERC al Parlament de Catalunya

La regidora de l'Ajuntament de Sort, Maleni Barbero, ha estat elegida candidata d’ERC del Pallars Sobirà per a les llistes electorals al Parlament de Catalunya de les eleccions del 14 de febrer. Aquest dissabte s'ha celebrat el congrés comarcal de l’executiva d’ERC del Pallars Sobirà per elegir les persones candidates. Per altra part, Josep Lluis Piqué ha estat escollit per tancar la llista comarcal.

Maleni Barbero, veïna de Sort, i l'actual presidenta de la Federació Comarcal d'ERC del Pallars Sobirà és una persona implicada en el món local, a l'Auntament de Sort des de fa dos mandats municipals. En l'actualitat és regidora a l'oposició i a l'anterior mandat va ser regidora d'Hisenda i governació, Administració i règim interior. Treballadora de banca des de fa més de 20 anys, ha estat sempre molt vinculada al món sindical, és la presidenta del comitè d'empresa de Banc Sabadell de la territorial de Lleida.

montse-lopez

(Foto: Montse López Amor ha estat elegida candidata al Parlament de Catalunya/esquerra.cat)

Aquest dissabte també es va celebrar el congrés comarcal de l'executiva d'ERC Cerdanya per elegir les persones candidates per anar a les llistes de la demarcació de Girona al Parlament.

Montse López candidata per la Cerdanya

Aquest dissabte també es va celebrar el congrés comarcal de l'executiva d'ERC Cerdanya per elegir les persones candidates per anar a les llistes de la demarcació de Girona al Parlament. Montse López i Amor ha estat escollida per la militància com a candidata comarcal d'ERC al Parlament de Catalunya. Lluís Millans i Miró s'ha erigit per tancar la llista comarcal.

Montse López i Amor, veïna de Puigcerdà i nascuda a Palma de Mallorca fa 50 anys, és una persona activa i compromesa amb Esquerra Republicana de Catalunya. Actualment és secretària de la Dona a tots els àmbits, des de l'executiva local de Puigcerdà, a a Comarcal de Cerdanya i també de la Federació Regional de l'Alt Pirineu. López i Amor és Secretària General d'ERC de la Cerdanya. Forma part a la vida social i cultural de Cerdanya, com ara "La Colla Castellera de la Cerdanya" o l'associació "canviadores inclusivos".
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Hug de la Rosa, president d'Esquerra Republicana Occitana i candidat al Parlament/esquerra.cat)

Esquerra Republicana Occitana

Un cop havent-se celebrat tots els congressos comarcals d'ERC de la resta de territoris de l’Alt Pirineu per renovar les seves executives, aquest dissabte es va celebrar l’últim per elegir la de l’Aran. L’executiva anteriorment presidida per Jordi Boix, a partir d’ara serà liderada per Hug de la Rosa, el qual també ha estat escollit com a candidat de l'Aran a la candidatura d'ERC al Parlament de Catalunya per a les eleccions del 14 de febrer vinent..

Hug De La Rosa Ruperto,  és militant històric d’Esquerra Republicana Occitana, De la Rosa forma part de l’Ajuntament de Les com a regidor de la formació política Aran Amassa, organització política d’entesa d’esquerres sobiranistes.

La regidora de Sort, Maleni Barbero, ha estat elegida candidata d'ERC al Parlament de Catalunya
Comentarios