INSTITUCIONS

Raül Romeva visita el Parc Olímpic del Segre i es reuneix amb clubs esportius de la Seu d'Urgell

És la primera visita de Romeva a l'Alt Pirineu des que va ser indultat, on ha fet una trobada amb la militància i els càrrecs electes de la comarca 
Raül Romeva a la Seu 1
photo_camera Raül Romeva visitant el Parc del Segre acompanyat de regidors d'ERC de la Seu d'urgell /ERC

El Vicesecretari general de prospectiva i Agenda 2030 d’ERC, Raül Romeva ha visitat aquest matí les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre acompanyat dels senadors d’ERC, Sara Bailac i Miquel Caminal i amb diferents càrrecs electes urgellencs, entre ells, Xesco Viaplana i Martí Riera, així com també de regidors i regidores de diferents consistoris. 

Raül Romeva a la Seu 2(Foto: Raül Romeva reunit amb responsables del club Cadí Canoë-Kayak)

Durant la visita a les instal·lacions úniques del Parc Olímpic del Segre, Romeva ha pogut conèixer de primera mà totes les activitats que s’hi realitzen com ara: ràfting, piragüisme, open-kayak i hidrotrineu. Acte seguit, s’ha reunit amb el club Cadí Canoë-Kayak, un referent en el món del piragüisme i amb el Club d’Esquí de Fons de l’Alt Urgell i Cerdanya (CEFUC), un club pioner a Catalunya dedicat exclusivament a l'esquí de fons. A més, també ha realitzat una visita pel casc antic de la capital de l’Alt Urgell i ha pogut descobrir alguns del indrets més icònics de la ciutat. A continuació, ha realitzat una trobada amb la militància i els càrrecs electes de la comarca. 

Per acabar la jornada i, coincidint amb la celebració del Llibrestiu, Raül Romeva presentarà el seu darrer llibre: “Ubuntu: la república del bé comú”, que compta amb el pròleg d’Oriol Junqueras. L’acte tindrà lloc a les 19:00H a la plaça Santa Maria de Puigcerdà i comptarà amb la presència de la senadora d’ERC, Sara Bailac qui conversarà amb l’autor del llibre. A la capital ceretana, Raül Romeva també tindrà l’oportunitat de trobar-se amb la militància i els càrrecs electes de la Cerdanya. 

comentaris