Puigdemont arriba al Parlament enmig d'una expectació sense precedents

El president de la Generalitat ha creuat la porta de la cambra catalana quan passaven quatre minuts de les 17 hores

president
photo_camera El president de la Generalitat puja l'escala principal del Parlament amb desenes de càmeres i fotògrafs retratant-lo el 10 d'octubre del 2017. Foto: Núria Julià

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha arribat al Parlament enmig d'una expectació mediàtica sense precedents amb més d'un miler de periodistes acreditats. El cap de l'executiu català ha creuat la porta de la cambra catalana quan passaven quatre minuts de les 17 hores.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, somriu mentre entra al Parlament, el 10 d'octubre de 2017. (Horitzontal)

Ha arribat a l'edifici del Parlament en cotxe i ha fet una salutació al Mosso de l'entrada. Seguidament ha pujat sol les escales principals amb el personal del seu equip darrera seu i s'ha dirigit directament als despatxos de JxSí. Està prevista una reunió del grup parlamentari per tal que el president avanci als diputats de JxSí les línies mestres del seu discurs en què farà una possible declaració d'independència compatible amb una mediació. La seva compareixença començarà a partir de les 18 hores dins de l'hemicicle.