ELECCIONS AL PARLAMENT 12M

El PSC vol implementar la llei de muntanya per afavorir el desenvolupament de les comarques del Pirineu

La candidatura socialista a la circumscripció electoral de Lleida per al 12-M està convençuda que superarà els tres diputats
PSC Lleida eleccions Parlament 2024
photo_camera Presentació de la llista del PSC a la circumscripció electoral de Lleida per al 12-M / ACN

El cap de llista del PSC a la circumscripció electoral de Lleida per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M, Òscar Ordeig, s'ha compromès a implementar d'una "vegada per totes" la llei de muntanya per afavorir el desenvolupament econòmic i social de les comarques del Pirineu. "Estem cansats d'escoltar paraules que no vagin acompanyades de pressupost", ha dit Ordeig aquest dimarts al parc de l'Aigua de Lleida, on ha presentat la candidatura de la formació juntament amb la resta de membres de la llista. El socialista ha fet menció també a millorar els serveis públics amb més dotació professional i s'ha mostrat convençut que superaran els resultats obtinguts en les darreres eleccions al Parlament del 2021, quan van obtenir tres diputats.

Ordeig encapçala la llista del PSC a la circumscripció electoral de Lleida en què la número dos és la diputada al Parlament, Judit Alcalà, i el número tres és Manel Ezquerra, regidor d'Alcarràs (Segrià) i ramader i la número quatre la pirinenca Neus Comes, regidora de l'Ajuntament de Sort. "Som molt conscients de les necessitats del territori. És una candidatura que té l'objectiu de guanyar i governar. Estem preparats per a totes dues coses. Estem convençuts que la gent vol un canvi i obrir una nova etapa", ha assegurat Ordeig.