La Plataforma per la Hipoteca aconsegueix aturar dos desnonaments a la Seu d'Urgell

Després d'una setmana intensa de negociacions, aquest dijous a darrera hora la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de l'Alt Urgell ha aconseguit aturar els desnonaments de la Montse i la Mari Carmen, veïnes de la Seu d'Urgell, previstos per avui divendres i per dilluns respectivament. Per aquest motiu han desconvocat la manifestació d'aquest divendres.

PAH Alt Urgell
photo_camera Membres de la PAH de l'Alt Urgell.

En un comunicat, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de l'Alt Urgell agraeix tots els missatges de suport a les afectades i a la plataforma que ha rebut en les darreres hores i vol posar de manifest que els dos desnonaments previstos per a les properes hores, i que ara s'han aturat, són dos casos d'impagament de lloguer i no de préstec hipotecari com algú ha comentat públicament.

Respecte el cas de la Montse, aquesta té una setmana més de termini. Gràcies a això podrà canviar-se a un altre pis que s'ha aconseguit gràcies al suport d'amics i familiars.

Respecte la Mari Carmen, la Plataforma ha pogut aconseguir dos mesos de temps gràcies al fet que ella havia demanat la justícia gratuïta. Aquest temps permetrà trobar solucions habitacionals en funció de totes les possibilitats legals existents.

Des de la PAH asseguren que tenen una bona comunicació amb els Serveis Socials de l'ajuntament però asseguren que en el moment actual cal cercar més recursos i innovar més per tal de fer front a les solucions als problemes actuals.

comentaris