03.10.2022 |
Viure als Pirineus

TELEVISIÓ

El pirinenc Eugeni Bregolat aquest dissabte al programa FAQS de TV3

L'exambaixador d'Espanya a Rússia, el pirinenc Eugeni Bregolat, compartirà taula amb Santiago Niño Becerrra
PREGUNTES FREQÜENTS EUGENI BREGOLAT
Eugeni Bregolat participarà al programa Preguntes Freqüents de TV3
El pirinenc Eugeni Bregolat aquest dissabte al programa FAQS de TV3

Aquesta nit, l'exambaixador d'Espanya a Rússia, el pirinenc Eugeni Bregolat, particparà al programa de TV3 PREGUNTES FREQÜENTS amb Cristina Puig. Bregolat compartirà taula amb l'economista Santiago Niño Becerrra. El programa FAQS comença a les les 22.00h.

Eugeni Bregolat, diplomàtic ara jubilat i exambaixador a Rússia i la Xina, és un analista d'excepció del conflicte obert entre Ucraïna i Rússia i el paper que hi juga la Unió Europea.

Eugeni Bregolat

Eugeni Bregolat Obiols (La Seu d'Urgell, 1943), llicenciat en dret, va ingressar a la carre­ra diplomàtica el 1971. Va ser director general del departament internacional en els governs d'Adolfo Suárez i Leopoldo Calvo So­telo, del 1978 al 1982. Ha estat ambaixador a Indonèsia, Canadà, Rússia i dues vegades (un cas excepcional) a la Xina (1987-1991 i 1999-2003), així com director polític (responsable de la coordi­nació de la política exterior comuna amb els socis de la UE) al Mi­nisteri d'Afers Estrangers d'Espanya. També va ser ambaixador d'Espanya a Andorra.

El pirinenc Eugeni Bregolat aquest dissabte al programa FAQS de TV3
Comentarios