ESTACIONS DE MUNTANYA

FGC Turisme crea el Club Pirineu365 que permet l'ús de les estacions de muntanya al llarg de tot l'any

Les persones usuàries que formin part del programa de fidelització del Club PiriNeu365 gaudiran d'avantatges exclusius
Club Pirineu 365 La Molia Boí Taüll
photo_camera Club Pirineu365, esquí, senderisme i bicicleta en una sola targeta / Boí Taüll

FGC Turisme continua aprofundint en la transformació digital de les seves instal·lacions amb la millora de l’experiència de les persones visitants, fent que els serveis de les estacions i el procés de compra de productes siguin cada vegada més còmodes i segurs. En aquesta línia, Ferrocarrils manté l’aposta per la targeta PiriNeu365, un suport recarregable que permet comprar i recarregar tots els productes que es venen a les botigues online de les estacions de muntanya d’FGC. 

Club Pirineu 365 La Molia
Club Pirineu365, esquí, senderisme i bicicleta en una sola targeta / La Molina

Com a novetat, aquesta temporada 2022-2023, l’entitat presenta el Club PiriNeu365, un programa de fidelització perquè els clients puguin gaudir d’avantatges únics. A tots els usuaris que formin part del Club PiriNeu365 se’ls aplicaran descomptes exclusius a les seves compres, rebran invitació a activitats i esdeveniments exclusius organitzats a les estacions d’esquí i muntanya i podran participar en sortejos de material d'esquí i forfets. 

Club Pirineu 365 Vallter
Club Pirineu365, esquí, senderisme i bicicleta en una sola targeta / Vallter

Per formar part del Club és necessari estar registrat a qualsevol de les botigues de les estacions de muntanya amb la targeta PiriNeu365. Per aconseguir-la, s’ha de realitzar la compra (online o als punts de venda físics de les estacions) d’un producte a qualsevol de les estacions, com per exemple, un forfet de dia. Un cop feta la compra, els usuaris tindran l’opció d’adquirir la targeta PiriNeu365 per només 2€ a les taquilles de recollida de forfet de les estacions d’esquí. Si la compra es fa online, l'import serà afegit a la cistella de compra en cas de no disposar prèviament de targeta per fer la recàrrega. 

El Club Pirineu365 és el nou club dels aficionats a l’esquí, el senderisme, el ciclisme i, en general, totes aquelles persones que volen gaudir de la muntanya i les activitats a l’aire lliure els 365 dies de l’any.

El club està dirigit als clients de les estacions de muntanya d’FGC: La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot Esquí, Port Ainé i Boí Taüll.