ELECCIONS EUROPEES 2024

Ordeig: “Un cop més, el PSC guanya a Catalunya i obté el major creixement a Lleida, Pirineu i Aran”

El Primer Secretari del PSC de Lleida, Pirineu i Aran posa en valor “la victòria socialista a Catalunya i l’increment exponencial de vots a la demarcació”
Òscar Ordeig
photo_camera Òscar Ordeig

El Primer Secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha afirmat que “Un cop més, el PSC guanya a Catalunya i obté el major creixement a Lleida, Pirineu i Aran”. Ordeig valora així els resultats de les eleccions europees d’aquest diumenge que “consoliden el PSC com a primera força política a Catalunya amb una contundent victòria, per cinquè cop consecutiu, i l’increment exponencial de vots socialistes a la nostra demarcació”.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha destacat que “ha estat a les comarques de Lleida, el Pirineu i l’Aran on més ha crescut el PSC de tot Catalunya, sumant 9,58 punts respecte al 2019 i passant així del 14% al 23,8% de vots. A més, ens consolidem de nou com a primera força a Lleida ciutat”.

Ordeig ha agraït “el suport de la ciutadania que, un cop més, s’ha expressat amb rotunditat i ha dit no a la dreta i a la ultradreta” i ha afegit que “conscients que el vot d’aquest diumenge es feia en clau europea, cal fer també una crida a la responsabilitat i humilitat de la resta de formacions polítiques de Catalunya, que suposi una nova etapa pel nostre país”