TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, obrirà la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

Els organitzadors esperen batre el rècord dels 700 assistents de l’any passat
Aragonès Trobada al Pirineu 2023 1
photo_camera El president Pere Aragonès inaugurant la Trobada Empresarial al Pirineu a la Seu d'Urgell de l'any passat / Marta Lluvich

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès i Garcia, obrirà la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu el pròxim 13 de juny a les 15:30 hores a la Seu d’Urgell.

L’acte inclou un diàleg entre el president de la Generalitat i el periodista Josep Puigbó, amb el qual començaran dos dies de ponències i taules rodones sobre política, economia i empresa sota el fil conductor ‘Liderant amb propòsit’. També acompanyaran al president de la Generalitat a l’acte de benvinguda l’alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto.

Sobre la Trobada Empresarial al Pirineu

La Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà els dies 13 i 14 de juny al Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell (Lleida). L’exprimer ministre italià Enrico Letta, l’expert en ciberseguretat Chema Alonso, el professor d’Economia Xavier Sala i Martín, i el coach motivacional i escriptor Luis Galindo, són alguns dels ponents que compartiran amb els assistents experiències, coneixements econòmics, estratègies de lideratge empresarial i perspectives de futur, juntament amb representants d’empreses líders lleidatanes, nacionals i internacionals -com el conseller delegat de MERLIN Properties, Ismael Clemente, i el president d’Enagás, Antonio Llardén-, acompanyats d’una gran presència institucional. 

Trobada Empresarial al Pirineu 2023 1
Una sessió de la Trobada Empresarial al Pirineu de l'edició 2023 / 

El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, també impartirà la conferència ‘Liderant la transformació industrial i el turisme del futur’, i la cloenda serà a càrrec del cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot.

Els assistents també podran participar, un any més, en la votació del Baròmetre de la Trobada Empresarial al Pirineu, un termòmetre per a analitzar la visió econòmica, horitzons de creixement, facturació i contractació del teixit empresarial dels Pirineus, i també per a conèixer el seu prisma sobre qüestions d’actualitat.

La Trobada Empresarial al Pirineu reuneix cada any a centenars d’empresaris, consolidant-se com una de les reunions empresarials de més rellevància que se celebren a Catalunya i Andorra, sumant més de 500 ponents i 10.000 persones inscrites en els seus 35 anys d’història. L’any passat va registrar més de 700 assistents, un rècord absolut de l’històric del certamen que aquest 2024 es vol superar.