PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

Núria Vilarrubla es penja la plata al preolímpic de Kasai Rinkai

La palista del Cadí Canoë Kayak ja es va penjar l'or fa una setmana en el mateix canal de Tòquio
Tòquio 2
photo_camera Núria Vilarrubla al podi, al costat de Franklin i Herzog/RPEP

La pirinenca Núria Vilarrubla es va penjar aquest diumenge la medalla de plata de C1 a l'última jornada del preolímpic disputat al canal japonès de Kasai Rinkai, on l'any que ve tindrà lloc la competició de piragüisme d'eslàlom dels Jocs Olímpics de Tòquio.

La jornada va ser esdevenir especialment rodona per a l'equip estatal que lidera el seleccionador de la Seu d'Urgell, Guillermo Díaz-Canedo, per bé que el segovià David Lorente va aconseguir l'or en K1, empatat amb l'alemany Hannes Aigner. Per altra banda, Ander Elosegui va aconseguir la sisena plaça en C1 i Maialen Chourraut, la setena en K1.

Núria Vilarrubla i David Llorente(Foto: RFEP)

La palista urgellenca, Núria Vilarrubla, tanca el 2019 amb aquest nou podi, que afegeix al triomf a la Copa NHK, disputada la setmana passada en aquest mateix canal de Tòquio, i a la medalla mundial per equips en la categoria de C1 al costat de Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro.

Núria Vilarrubla tanca el 2019 amb aquest nou podi, que afegeix al triomf a la Copa NHK i a la medalla mundial per equips en la categoria de C1 al costat de Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro.

El coordinador d'eslàlom de la Federación Española de Piragüismo, Guillermo Diez-Canedo, ha explicat que els bons resultats "sempre animen i ajuden', tot i que allò que realment és important en aquesta competició 'és la informació recollida pels palistes i els tècbics de cara a la participació en els Jocs Olímpics'.