OBITUARI

Mor la urgellenca Laura Porcuna, presidenta de l'Associació d'Agències de Viatges d'Andorra

Filla de la Seu d'Urgell, la seva mort ha causat una gran commoció a la capital de l'Alt Urgell.
Laura Porcuna
photo_camera La defunció de Laura Porcuna ha causat una forta commoció a la Seu d'Urgell

La urgellenca Laura Porcuna Sánchez, presidenta de l'Associació d'Agències de Viatges d'Andorra (AVA), va morir ahir a Barcelona a l'edat de 55 anys a causa d'una malaltia. Porcuna ocupava la presidència de l'entitat des del febrer de l'any passat i anteriorment havia estat vocal i secretària. També havia exercit durant molts anys en l'àmbit de les agències de viatges, en què tenia una dilatada experiència, i estava molt involucrada en el teixit associatiu. 

Porcuna va nèixer a la Seu d'Urgell i residia a Andorra. Era la propietària de l'agència de viatges A Mida Viatges, juntament amb la seva sòcia Mercè Matarodona, i havia treballat anteriorment a Viatges Becier.

Commoció a la Seu d'Urgell

La defunció de Laura Porcuna ha causat una forta commoció a la Seu d'Urgell, ciutat on va néixer el 1968, va créixer i estudiar a l'Institut Joan Brudieu i on conservava les seves amistats de sempre.

La seva vetlla es farà al Tanatori Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat, a tocar de Barcelona, aquest dilluns a partir de 2/4 de 10 del matí. Exactament a la sala de vetlla número 4. I La cerimònia de comiat serà a l’oratori del mateix tanatori també aquest dilluns a les 4 de la tarda.