AGRICULTURA I RAMADERIA

Més de 32.000 persones han participat aquest cap de setmana a 'Benvinguts a Pagès'

L'esdeveniment de la pagesia catalana ha recuperat la presencialitat en aquesta sisena edició
Benvingut a Pagès 1
photo_camera Una edició anterior del Benvingut a Pagès

Més de 32.000 persones han viscut l’experiència de 'Benvinguts a Pagès' durant el cap de setmana a Catalunya. L'esdeveniment de la pagesia catalana ha recuperat la presencialitat en aquesta sisena edició i hi han participat 150 explotacions agràries, 200 restaurants i 200 allotjaments. Les comarques de l'Alt Pirineu també s'han apuntat a aquesta iniciativa.

La iniciativa ofereix visites gratuïtes, rutes i activitats complementàries amb l'objectiu de "redescobrir" l'origen dels aliments i els seus processos d'elaboració. 'Benvinguts a pagès' és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, coordinada a través del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del d'Empresa i Treball.

'Benvinguts a Pagès Tot l’Any' agafa el relleu a partir d’ara amb una oferta estable d’un centenar de visites de pagament a explotacions agroalimentàries de Catalunya.