Mercats d’estiu amb productes de proximitat

Els dies 18, 19 i 20 d’agost se celebren mercats d’estiu a diferents municipis del Pirineu. Entre aquests, destaquen els que aposten pels productors alimentaris i artesans de la zona i que els permeten promocionar els seus productes en un ambient festiu.

PHOTO-2023-07-28-16-14-58 (1)
photo_camera PHOTO-2023-07-28-16-14-58 (1)

Els productes del Pallars als Mercats Gourmands 

Els pobles de la Pobla de Segur i Sort tornaran a acollir durant el tercer cap de setmana d’aquest mes d’agost l’anomenat Mercat Gourmand que tant d’èxit va tenir en la seva primera edició a l’any passat. 

El Mercat Gourmand és un mercat de productors alimentaris i d’artesans on hi destaca la qualitat, l’originalitat i la presentació dels seus productes tant alimentaris com artesanies.

El visitant hi trobarà a partir de les 10 del matí i durant tot el dia, productes del Pallars i del Pirineu com els formatges del Pallars del Sinyó de Miravet de l’Iban Campos de Tremp, els formatges ecològics de la formatgeria Vilavella de Basturs, els tupins de lo Nicolau de Boldís Sobirà, l’oli del trull Sodelplana de Sant Cristòfol de la Vall. A més d’altres productes catalans com els embotits de la Garrotxa, vins de la D.O. Costers de Segre, olis d’olives arbequines, els contes i llibres de temàtica pirinenca i també la ceràmica de l’Alt Urgell,

Els mercats es faran el divendres dia 18 d’agost a la plaça de l’Ajuntament de la Pobla de Segur i el dissabte, dia 19 d’agost a Sort a l’Avinguda Comtes de Pallars (terraplè).

MercatGourmandH2_page-0001

Mercat d'Estiu a Bolvir

Aquest diumenge dia 20 d’agost, durant tot el dia, Bolvir farà el seu mercat d’estiu a la plaça Major.

Els visitants trobaran en el mercat formatges, embotits, olis, vins,…etc. de productors de proximitat així com rams de flors seques, sabons i cosmètica natural. També llibres i contes de temàtica pirinenca. Sense oblidar la bona cuina dels restaurants locals.

BolvirEstiu23wb