HOMENATGES

L'homenatge a Pau Donés a la Val d'Aran 'El Valle Grita' supera ja els 500 inscrits

L'acte es farà el pròxim dia 26 de març al Pla de Beret
Pau Donés a l'inici del concert de Jarabe de Palo a Luz de Gas, el 23 de desembre del 2019 (horitzontal)
photo_camera Pau Donés al concert de Jarabe de Palo a Luz de Gas, el 23 de desembre del 2019 / Pere Francesch

L'homenatge que es prepara a la Val d'Aran al cantant Pau Donés el pròxim 26 de març ja supera els 500 inscrits. L'acte 'El Valle Grita' busca congregar seguidors de l'artista al Pla de Beret, territori al qual sempre es va mostrar molt lligat. Aquest més de mig miler de persones participaran en l'enregistrament d'un videoclip col·lectiu que pretén reunir a tots els seguidors del cantant que vulguin homenatjar a Pau Donés i interpretar un dels seus temes més significatius. El promotor de la idea, el músic zamorà Mario Carnero ha insistit que es tracta d'un homenatge obert a tot el que vulgui participar i ha afegit que "no és necessari cantar bé, ni ser músic professional per participar en l'homenatge".

Per poder participar en aquest acte i gaudir d'una jornada de música, art, amistat i naturalesa, només cal inscriure's (de forma gratuïta) a la web https://www.elvallegrita.org/ i descarregar la base musical que s'utilitzarà com a referència perquè els assistents puguin fer la seva interpretació. Tots aquells que vulguin, podran assistir també amb els seus instruments.

Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració del Conselh Generau d'Aran, l'Ajuntament de Naut Aran, l'estació d'esquí Baqueira Beret i de l'Orquestra Simfònica de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà.

comentaris