CENTRES ESPECIALS DE TREBALL

L'empresa Grapats presenta un 'Food Truck' i noves estructures de lloguer per a esdeveniments

CET Grapats ha adquirit una Food truck preparada pel lloguer d’empreses, artesans i restauradors. Ha estat presentada aquest matí a la Seu d'Urgell
Grapats furgoneta fast food
photo_camera L'empresa Grapats presenta un  Food truck i noves estructures de lloguer per a esdeveniments / GRAPATS

L’empresa Grapats, en la seva divisió del CET Grapats, ha ampliat la seva oferta dins de la línia Rent&Event, de lloguer d’estris i instal·lacions puntuals per a organitzar esdeveniments.

CET Grapats ha adquirit una Food truck preparada pel lloguer d’empreses, artesans i restauradors. Ha estat presentada aquest matí en un acte per a professionals en el que s’ha pogut conèixer les particularitats d’aquest nou tipus d’instal·lació, que s’utilitza per part de molts productors i restauradors, per oferir un punt d’oferta gastronòmica lleugera.

Grapats furgoneta fast food 2
L'empresa Grapats presenta un Food truck i noves estructures de lloguer per a esdeveniments / GRAPATS

Es tracta d’una caravana  que ha estat reconvertida “ad hoc” per servir com a mostrador de servei de menjars preparats per a utilitzar en fires, en festes i esdeveniments diversos, de les que s’anomenen comercialment Food truck. L’interior s’ha fet amb acabats en fusta, el taulell és d’acer inoxidable; disposa d’aigüera autònoma. A més, es posa a disposició del llogater tot un seguit d’accessoris per a complementar totes les activitats possibles i fer-la més versàtil: fregidora, cuina d’inducció, servidor de cervesa i d’altres.

La proposta d’aquest Food truck de lloguer inclou, si és necessari, el transport al lloc on s’hagi d’utilitzar. Es pot llogar a traves de la web www.grapats.com

A més, en la presentació s’han donat a conèixer els nous elements que s’ofereixen per al lloguer a empreses de restauració, hotels, particulars: noves vaixelles, coberteries, tipus de taula diferents, mostradors mòbils. D’aquesta manera, CET Grapats amplia la seva oferta en el camp del lloguer per a esdeveniments, posant  l’abast de tothom noves maneres de fer en aquest sector.

comentaris