EMPRESA

L'empresa Ametller Origen s'implanta a l'Alt Pirineu: després d'obrir a Puigcerdà, ara ho farà a Vielha

La companyia preveu crear 13 llocs de treball a la nova botiga de Vielha i continua buscant treballadors per a posar-la en funcionament.
Ametller Vielha
photo_camera Nau on s'instal·larà la nova botiga d'Ametller Origen a Vielha / Font: Pablo de la Rica

L'empresa catalana Ametller Origen prepara la inauguració d'un nou supermercat a Vielha, on ha arrendat una nau d'àmplies dimensions, que encara ha de preparar i condicionar. La data d'inauguració no ha estat confirmada encara i la companyia, que preveu crear 13 llocs de treball, continua buscant treballadors per a posar-la en funcionament.

La de Vielha serà la segona obertura de la companyia catalana del sector de l'alimentació a l'Alt Pirineu, després que ho fes recentment a Puigcerdà, a la Plaça de Santa Maria. La nova botiga de la capital de la Cerdanya ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques de collita pròpia, així com productes secs, refrigerats, cuinats de qualitat, celler, una zona de formatges tallats a mà i sushi fet al moment.

Ametller Vielha
Nau on s'instal·larà la nova botiga d'Ametller Origen a Vielha / Font: Pablo de la Rica

“Teníem moltes ganes de ser presents a la Cerdanya. Aquesta és la nostra primera botiga en la zona i estem tenint un gran acolliment. Volem continuar oferint la millor qualitat i la millor experiència de compra en tot el territori”, afirma el conseller delegat i cofundador de Ametller Origen, Josep Ametller. Amb la seva última inauguració a Puigcerdà, la companyia aconsegueix les 140 botigues en un any.

Més d'un milió de clients

Ametller Origen va aconseguir una facturació consolidada de 453 milions d'euros en 2022, la qual cosa suposa un increment del 17% respecte a l'exercici anterior, i un total de 3.491 treballadors, el 4% més.

El grup alimentari català, fundat en 2001 pels germans Josep i Jordi Ametller, compta amb més d'un milió de clients i té una quota de mercat del 3,1% a Catalunya, amb un pes en fruita i verdura del 12%. Així mateix, els plats cuinats són un altre dels punts forts de les botigues, superant ja una quota de mercat del 7%.