VAGA GENERAL

L'Alt Pirineu s'afegeix a la vaga general del 21 de febrer

S'han convocat concentracions i mobilitzacions a la Seu, Puigcerdà, Tremp i Sort

dav
photo_camera Un cartell crida a la vaga general davant de l'Hospital de la Seu d'Urgell/Feliu Sirvent

La Intersindical-CSC ha convocat vaga general per aquest dijous 21 de febrer. El motiu de fons d’aquesta aturada, més enllà de les reivindicacions laborals i socials, és el procés judicial contra els presos polítics, cosa que ha fet que els principals sindicats, UGT i CCOO, no hi hagin donat suport.

S'han previst concentracions a les capitals de comarca al llarg del matí i a les 12 h s’ha convocat una concentració a la plaça d’Universitat de Barcelona. L'independentisme s'ha afegit en bloc a la convocatòria de la Intersindical. A partir del primer moment hi van donar suport entitats com ara l’ANC Òmnium Cultural. Però també uns altres sindicats i organitzacions, com ara la USTEC, el SEPC, el Sindicat d’Estudiants, les ADIC, la CGT d’Ensenyament, Universitats per la República i la Unió de Pagesos. També ha donat suport el sector independentista de CCOO.

Pel que fa a organitzacion polítiques, hi donen suport els partits independentistes: ERC, Junts per Catalunya i la CUP, així com Sobiranistes, el corrent més sobiranista dels Comuns.

dav

Mobilitzacions a l'Alt Pirineu

Les entitats sobiranistes a l'Alt Pirineu, Òmnium Cultural i ANC s'han afegit a la convocatòria de la Intersindical-CSC i han organitzat actes i mobilitzacions a les capitals pirinenques. Aquest és el calendari previst:

  • La Seu d’Urgell: Manifestació a les 9 h a plaça de Catalunya. Concentració a les 18 h a la plaça d’Oms.

  • Puigcerdà: Concentració a les 17 h a la plaça del Campanar

  • Sort: Manifestació a les 18 h

  • Tremp: Concentració a les 12 h a la plaça de l’Ajuntament.

 

comentaris