L'alcalde de Sort aconsella al PP obtenir representació si volen canviar el nom del Centre Republicà

En referència a aquest tema, el President Carles Puigdemont ha dit irònicament al seu compte de Facebook, que el PP està centrat “en les coses que realment importen a la gent”

carles
photo_camera El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el batlle de Sort, Raimon Monterde, i la delegada del Govern al Pirineu, Rosa Amorós.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, a través d'un missatge de Twitter ha sortit al pas de l'exigència del PP de Lleida, de retirar el nom de l'edifici on s'ubica el Casal de Gent Gran del municipi, “perquè fa referència a la República catalana i hi ha persones que no hi volen anar a votar quan s'utilitza com a col·legi electoral” i perquè - segons afirmava, Xandri- “va ser imposat per l'exconseller d'ERC, Jordi Ausàs”. Raimon Monterde ha aconsellat quatre senzills passos a la dirigent popular de Lleida, Marisa Xandri: 1. Aconseguir presentar llista 2. Aconseguir representació. 3. Proposar-ho al poble. 4. Referèndum.

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha intervingut en la polèmica i a través del seu compte de Facebook ha dit: “Mentre torna el caos a l'aeroport del Prat, el Partit Popular està centrat “en les coses que realment importen a la gent, una forma curiosa de seduir indecisos i de guanyar vots pel No”.