INSTITUCIONS

L'alcalde Barrera demana a la presidenta del Parlament, Anna Erra, l'aprovació de la llei d'Alta Muntanya

L'alcalde de la Seu d'Urgell ha agraït la presència de la presidenta del Parlament i ha reivindicat la bona entesa entre institucions
Erra la Seu 2
photo_camera La presidenta del Parlament, Anna Erra, a la sala de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell / @ajlaseu

La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, ha visitat aquest dimecres a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Erra s'ha reunit amb representants de la corporació municipal, encapçalats per l'alcalde Joan Barrera, i després ha signat al Llibre Vermell de la ciutat.

L'alcalde Joan Barrera ha agraït la presència de la presidenta del Parlament i ha reivindicat la bona entesa entre institucions, "perquè ens necessitem tots plegats", i li ha recordat que l'Ajuntament de la Seu representa la ciutat més gran de l'Alt Pirineu i treballa "amb ganes de poder ser capital del Pirineu". Barrera ha explicat que esperen comptar amb la complicitat de la Generalitat en projectes com ara l'edifici d'INEFC Pirineus, que s'ha començar a construir aquest any mateix.

Erra la Seu 1
La presidenta del Parlament, Anna Erra, a la sala de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell / @ajlaseu

Barrera ha expressat que des de l'Alt Pirineu s'està amatent a la propera aprovació de la Llei d'Alta Muntanya, "que ha de ser important" i en què "hem de fer esforços entre tots els partits representats al Parlament de Catalunya per no només parlar del Pirineu i recordar-se'n tard i malament, sinó per dotar-lo de recursos i d'instruments que l'ajudin a créixer demogràficament, econòmicament i donant oportunitats a la ciutadania i als ajuntaments del territori".

A l'acte hi han estat presents els tinents d'alcalde David ServatGemma Tó i Christina Moreno, al costat d'altres membres de l'equip de govern i del grup municipal de Junts, encapçalat pel seu portaveu i alhora diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Fàbrega. No hi ha assistit cap representant dels grups municipals d'ERC i de la CUP.

Erra visita la Seu d'Urgell 2
Anna Erra ha visitat el Consell Comarcal de l'Alt Urgell / @jorfabrega

Anna Erra també ha visitat el Consell Comarcal de l'Alt Urgell on ha estat rebuda per la seva presidenta, Josefina Lladós, i membres de la institució comarcal.