AGROALIMENTACIÓ

L’Alt Urgell i la Cerdanya aborden en una jornada la millora de la comercialització del sector agroalimentari

La jornada, organitzada per l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran, ha tractat sobre la cooperació en el sector agroalimentari, les experiències de comercialització  i la compra conjunta.
Ateneu Cooperatiu Alt Pirineu Taula Agroalimentació 1
photo_camera L'Ateneu Cooperatiu Alt Pirineu i Aran ha organitzat una jornada sobre agroalimentació /

L'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran ha organitzat, aquest dijous, la taula territorial "comercialització, canals de distribució i compra conjunta". L'acte, que ha tingut lloc al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP) de la Seu D'Urgell, ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Isidre Chia, i del President del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Martí Riera, a més del Director de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu Aran, Pere Porta.

Ateneu Cooperatiu Alt Pirineu Taula Agroalimentació 2
Ateneu Cooperatiu Alt Pirineu Taula Agroalimentació 2

La jornada ha tractat sobre la cooperació en el sector agroalimentari, s'han exposat experiències de comercialització i s'han abordat les seves dificultats, els canals de distribució i la compra conjunta. Han participa també a la taula de debat la Xarxa Agroalimentària de Cerdanya, l'Agrobotiga de Cerdanya, PROECO de l'Alt Urgell i la Cerdanya i l'Associació Menja't l'Alt Urgell.

El proper 4 de novembre, l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran celebrarà a Sort una nova jornada sobre el sector carni, amb l'objectiu de conèixer les realitats del Pallars Sobirà i el Pallars Jussà en aquest àmbit.