14.08.2022 |
Viure als Pirineus

TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

Josep Serveto, nou president de la Trobada Empresarial al Pirineu

El nou President forma part de la Junta Executiva de la Trobada des del setembre del 2018 i és CEO de l’empresa familiar SERVETO HQL
Serveto i Voltes, Trobada
Josep serveto substituirà Vicenç Voltes com a president de la Trobada Empresarial al Pirineu / TEP
Josep Serveto, nou president de la Trobada Empresarial al Pirineu

Aquest vespre, a la Junta General de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes ha presentat com a nou President Josep Serveto, qui ha estat ratificat per part dels membres de la Junta, per unanimitat. Vicenç Voltes, qui continuarà com a membre de la Junta Executiva i portava com a President des del setembre del 2014 (des de la seva 26a edició), s’ha acomiadat de la seva presidència explicant que “estic convençut que, en aquesta nova etapa que comença, amb Josep Serveto com a President, la nostra Associació continuarà creixent des de l’essència que ens caracteritza i la voluntat de posar en valor el nostre territori, les nostres empreses i el nostre entorn. Ho farem, com sempre, donant resposta a les circumstàncies de cada moment i amb renovat esperit jove, creatiu i emprenedor”. També ha agraït la confiança d’organitzadors, patrocinadors i col·laboradors i ha destacat: “personalment, només tinc paraules d’agraïment per aquests set anys de mandat dels que m’emporto molts aprenentatges i grans satisfaccions”.

Serveto, nou president Trobada 1
Serveto, nou president Trobada Empresarial al Pirineu / TEP

Per la serva part, Josep Serveto ha afirmat que, per a ell, “és tot un honor poder incorporar-me com a President de la trobada Empresarial al Pirineu i estic molt agraït al President Voltes i a tots els membres de la Junta General per fer-me confiança”. Per a Serveto, la Trobada és un repte il·lusionant i un dels fets que li ha ajudat a decidir-se per assumir aquesta nova responsabilitat és el fet que “l´equip de la Junta el formin empresaris de reconeguda trajectòria, i amb gran iniciativa i compromís”. Serveto també ha afegit que continuarà generant sinergies amb els territoris de l’entorn de La Seu d’Urgell, on se celebra la Trobada, especialment, amb Andorra.

Serveto, membre de la Junta  Executiva des de l’any 2018 

Josep Serveto, qui forma part de la Junta Executiva de la Trobada des del setembre del 2018, és CEO de l’empresa familiar SERVETO HQL –de la qual forma part de la tercera generació, amb més de seixanta anys d’història-: un operador logístic amb seu a Lleida que ofereix serveis de transport per carretera (nacional i internacional) amb una flota pròpia de camions, emmagatzematge i distribució i  enviament en serveis de càrrega marítima, aèria i duanes a tot el món. Llicenciat per la Universitat de Lleida per Administració d’Empreses i diplomat en Ciències Empresarials, Serveto té molta experiència també en el tercer sector, donat que és President de la Fundació Privada Libra i Patró de la Fundació Aspamis, ambdues dedicades a l’atenció de les persones amb discapacitat psíquica.

La propera 33a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà els propers 9 i 10 de juny a La Seu d’Urgell, amb uns ponents d’excepció, que participaran en diferents taules rodones i conferències. Enguany, en format presencial, també s’espera la participació de sis-cents assistents.

Sobre la Trobada Empresarial al Pirineu

Va néixer el juny del 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial. La trobada es caracteritza per la presència d’una variada i plural representació d’empresaris, emprenedors i professionals de Lleida, dels territoris que envolten el Pirineu i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la Franja d’Aragó i el Principat d’Andorra.

Josep Serveto, nou president de la Trobada Empresarial al Pirineu
Comentarios