09.12.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME DE NEU

Josep Castellarnau: ''La neu són esquiadors a l'hivern i aigua a la primavera''

El president de la Federació d'Hostaleria i hoteler de les Valls d'Àneu, Josep Castellarnau, diu que la nevada animarà als grups d'escolars que tenien en dubte la setmana blanca.

Dos nens jugant amb la neu a Esterri d'Àneu el 24 de gener del 2019. (horitzontal)
Dos nens jugant amb la neu a Esterri d'Àneu/Marta Lluvich
Josep Castellarnau: ''La neu són esquiadors a l'hivern i aigua a la primavera''

La neu que ha caigut els darrers dies a l'Alt Pirineu ajudarà al sector turístic i de l'esquí a tenir un bon i llarg final de temporada. El pirinenc Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria i hoteler d'Escaló, a les Valls d'Àneu, ha afirmat que ''la neu són esquiadors a l'hivern i aigua a la primavera''. Castellarnau ha afegit que aquesta nevada ajudarà a moltes escoles i famílies a decidir-se per fer la setmana blanca. Molts centres no ho acabaven de tenir clar per la manca de neu aquesta temporada.

Josep Castellarnau 5

(Foto: Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria i hoteler d'Escaló, al Pallars Sobirà)

Aquest mateix cap de setmana hi ha programades competicions a estacions de la vegueria de l'Alt Pirineu que penjaven d'un fil per la manca de neu, i amb la precipitació de les darreres hores, es podran fer sense complicacions. L'únic inconvenient que hi pot haver a la zona del nord del Pallars Sobirà és que si el port de la Bonaigua continua tancat, la gent vinguda de l'Aran no puguin arribar.

Josep Castellarnau: ''La neu són esquiadors a l'hivern i aigua a la primavera''
Comentarios