ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Jordi Turull: "Sembla que es faci més cas a l'os que als ramaders"

El secretari general de Junts diu que aviat hi haurà més funcionaris a Agricultura que pagesos treballant la terra.
Turull candidats Pirineu
photo_camera Jordi Turull, al castell de Sort, amb els candidats dels dos Pallars i l'Alta Ribagorça / Marta Lluvich

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha defensat des de Sort el paper dels ramaders i ha dit que a determinats sectors sembla que "els facin nosa". El secretari general de Junts ha reflexionat que "sembla que es faci més cas a l'os que als ramaders" i ha continuat dient que "aviat hi haurà més funcionaris al departament d'Agricultura que pagesos treballant la terra". Turull també ha denunciat: "Hi haurà més pagesos fent papers que treballant el camp". El líder de Junts ha sentenciat que això passa perquè no s'escolta la gent. Turull, acompanyat dels candidats de Junts a Sort, Tremp i Pont de Suert, ha defensat el Pirineu.

Turull candidats Pirineu 2
Jordi Turull, al castell de Sort, amb els candidats dels dos Pallars i l'Alta Ribagorça / Marta Lluvich 

Turull ha sentenciat que "el Pirineu no està per perdre oportunitats i sí per guanyar-ne". El secretari general de Junts ha defensat que al capdavant dels ajuntaments hi ha d'haver gent que "no es resignin, que persisteixin, que no renunciïn" davant cap infraestructura o projecte perquè el Pirineu s'ho mereix igual que qualsevol altra àrea del país.

Turull candidats Pirineu 3
Jordi Turull, al castell de Sort, amb els candidats dels dos Pallars i l'Alta Ribagorça / Marta Lluvich 

Turull s'ha dirigit als candidats del Pirineu de Junts i els ha dit que han de ser els pirinencs els que han de dir com volen el Pirineu i no deixar que vinguin de fora a marcar les seves polítiques.

Agustí Cotonat JUNTS
Quim Delgado, Agustí Cotonat i Mayte Rivero, aquest dimarts a Sort / JUNTS

Turull ha estat de campanya electoral a Sort on ha presentat el candidat de Junts, Agustí Cotonat, el de Tremp, Quim Delgado, i el del Pont de Suert, José Antonio Troguet.

comentaris