GASTRONOMIA

"Joc de cartes estiu" se'n va al Pirineu i busca el millor restaurant de la Noguera Pallaresa

Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins a un riu pirinenc, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona
Joc de Cartes Noguera Pallaresa
photo_camera "Joc de cartes estiu" se'n va al Pirineu i busca el millor restaurant de la Noguera Pallaresa / TV3

"Joc de cartes estiu" segueix descobrint els millors restaurants del territori. El cuiner Marc Ribas deixarà la platja i agafarà la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona.

‘l’Alosa’ del Hotel ‘Segle XX’

La primera parada serà a Tremp, al restaurant L'Alosa de l'Hotel Segle XX, un local que dirigeix David Vilanova, propietari i cuiner, que defensarà amb la seva exdona, Esther Llovera.

Hotel segle XX Germans Vilanova
Els germans Vilanova comanden l'Hotel segle XX de Tremp / Feliu Sirvent

Lo Racó del Pont

A la població del Pont de Claverol visitaran el restaurant Lo Racó del Pont que dirigeixen el matrimoni format per Miguel Ángel López i Inma Farrús, que ens oferiran plats típics catalans i molta brasa. Un espai per menjar molt a prop del riu.

'Cal Jou'

Els darrers concursants del programa seran Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de cuina tradicional.