INSTITUCIONS

Jesús Fierro, nomenat nou director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral

Amb anterioritat havia estat president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, diputat a la Diputació de Lleida i regidor i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell
Jesús Fierro
photo_camera Jesús Fierro, nou director general de polítiques de munyanya

El Consell Executiu de la Generalitat ha aprovat avui el nomenament de Jesús Fierro i Rugall com a nou director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, en substitució del ribagorçà d'Albert Alins, qui havia ocupat aquest càrrec els darrers cinc anys.

El perfil

Jesús Fierro i Rugall va néixer a Tremp el 1961, però de ben petit ja es va traslladar amb la seva família a viure a la Seu d'Urgell. És graduat en Direcció d’Empreses Tecnològiques per la Universitat Ramon Llull i entrenador de bàsquet. Ha estat president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (2007-2019), diputat a la Diputació de Lleida (2003-2007) i regidor i tinent d’alcalde a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell en àrees de responsabilitat de governació, hisenda, urbanisme i policia municipal (2003-2019). Prèviament, també ha exercit càrrecs de direcció a l’empresa privada. Ha estat president del Grup d’Acció Local (Leader) Alt Urgell – Cerdanya (2003-2019). Igualment, ha estat vinculat durant molts anys al món del bàsquet, inicialment com a jugador, després com entrenador i també com a membre de la junta directiva.