25.05.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS SINDICALS

La Intersindical-CSC guanya les eleccions al Consell Comarcal de l’Alt Urgell

Jasmina Costa es converteix en la representant sindical del personal funcionari a l'ens comarcal
CSC Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Jasmina Costa, al centre, acompanyada de Jordi Cots i Xavier Munt de la Intersindical-CSC de l'Alt Pirineu/CSC
La Intersindical-CSC guanya les eleccions al Consell Comarcal de l’Alt Urgell

La Intersindical-CSC ha guanyat les eleccions sindicals, sector funcionariat, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, celebrades aquest dimarts. D'un cens de 10 treballadors/es, 6 vots van ser per a Jasmina Costa (Intersindical-CSC), 3 vots per a la candidata de CCOO i 1 vot en blanc. Així doncs, Jasmina Costa ha esdevingut la representant sindical del personal funcionari a l'ens comarcal.

Aquestes eleccions sindicals celebrades aquest dimarts, dia 10, estaven circumscrites al personal funcionari. Les eleccions sindicals per a personal laboral del Consell Comarcal de l’Alt Urgell se celebraran el dia 31 de març i afecten un col·lectiu de 59 treballadors laborals. Fins al 18 de març es podrà presentar candidatures.

Delegats de personal

Els delegats de personal constitueixen la representació dels treballadors a l'empresa o al centre de treball que tinguin menys de 50 i més de 10 treballadors. Igualment, hi pot haver un delegat de personal en aquelles empreses o centres que comptin entre sis i deu treballadors, si així ho decidissin aquests per majoria. A les empreses entre 6 i 30 treballadors/es, els correspon 1 delegat/a de personal i entre 31 i 49 treballadors/es, 3 delegats/ades de personal. Aquesta era la primera vegada que la Intersindical-CSC es presentava al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Implantació a l’Alt Urgell

La Intersindical-CSC està duent a terme una forta implantació a la comarca de l’Alt Urgell. El 19 de desembre de l’any passat, el sindicat republicà va aconseguir 4 delegats a les eleccions sindicals celebrades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, tot i ser la primera vegada que es presentava al centre hospitalari urgellenc. Per altra banda, el passat 20 de febrer, la Intersindical-CSC va guanyar les eleccions sindicals a l'Ajuntament d'Oliana i Noemí Vidal va esdevenir la representant sindical dels treballadors.

 

 

La Intersindical-CSC guanya les eleccions al Consell Comarcal de l’Alt Urgell
Comentarios