ESPORT INCLUSIU

INEFC Pirineus i el Taller Claror trenquen estigmes socials a través de l'esport

Treballen per aconseguir una major inclusió social de les persones amb discapacitat mitjançant el protocol facilitat pel projecte Opportunity.
INEFC PIRINEUS Taller Claror 2
photo_camera INEFC Pirineus i el Taller Claror trenquen estigmes socials a través de l'esport / @inefcat

INEFC Pirineus amb la col·laboració del Taller Claror de la Seu d’Urgell treballa per aconseguir una major inclusió social de les persones amb discapacitat mitjançant el protocol facilitat pel projecte Opportunity.

INEFC PIRINEUS Taller Claror 1
INEFC Pirineus i el Taller Claror trenquen estigmes socials a través de l'esport / @inefcat

Opportunity és un projecte Europeu, liderat per INEFC Lleida, que, a través dels esports i el joc tradicional intenta trencar els estigmes cap a les persones amb discapacitat mitjançant els processos d’aprenentatge, aplicació i anàlisis.

INEFC PIRINEUS Taller Claror 3
INEFC Pirineus i el Taller Claror trenquen estigmes socials a través de l'esport / @inefcat

El treball es desenvolupat per l’alumnat de 3r de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport com a pràctiques de l’assignatura de Bases de l’Activitat Física i l’Esport Adaptat i consta de 3 sessions al mateix centre Claror i altra que es durà a terme en el mes de desembre a les pistes municipals de petanca.

Tant usuaris i usuàries de l’escola Claror com les i els alumnes del centre Pirineus han pogut gaudir d’aquesta iniciativa que consolida el compromís social de L’INEFC a través de l’esport.