La guanyadora de la panera de Nadal del Grup Territoris.cat recull el premi

La veïna de la Seu d'Urgell va resultar guanyadora de la panera de Nadal que van sortejar els diaris del grup Territoris.cat, viurealspirineus.cat, garriguesaldia.cat i pladurgellaldia.cat.

La veïna de la Seu d'Urgell Sílvia Herce Bonet va recollir la panera de Nadal en la seu del diari digital viurealspirineus.cat de la capital de l'Alt Urgell. Un premi que es va sortejar entre els lectors dels diaris del grup Territoris.cat.

La panera contenia una varietat de productes i articles de les firmes col·laboradores de les comarques en què tenen presència els diaris digitals del grup: Oli Verdgroc Verge Extra de la Cooperativa del Camp de Cervià; 1780, del Celler del Castell del RemeiEl Rebost de Ponent de Castellnou de Seana; Cal Valls de Vilanova de Bellpuig; Formatges Camps; Agredolç de Merlot de vinagres Castell de Gardeny; torrons de Pastisseria Tricas de Mollerussa; fruita del Pla d'Urgell; lot de llibres d'Edicions Salòria2 contes infantils de la col·lecció Petit Pirineu i 2 llibres de la col·lecció Mots del Cim; La Reula, lot de productes (Iogurt, Crema de Iogurt, Nata, formatge fresc, Mató, llet); Casa Bernadí (Noves de Segre), assortiments d'embotits; Parapent Organyà, 1 vol amb parapent; Tot Nòrdic, 4 forfets de dia; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.esLa Molina, 2 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

El grup prepara una nova promoció de productes del territori que se sortejarà el 12 de gener de 2015.

comentaris