26.01.2022 |
Viure als Pirineus

Obertes les inscripcions per participar a La Universitat dels Infants

Obertes les inscripcions per participar a La Universitat dels Infants

Obertes les inscripcions al II Congrés de ciències de La Universitat dels Infants. Fins al 30 de gener estarà obert el període d’inscripció, que es formalitza a través d’un formulari en línia. Tota la informació es troba al web de la Universitat d’Andorra (UdA).

El II Congrés de ciències de La Universitat dels Infants s’adreça a escolars d’11 i 12 anys dels tres sistemes educatius d’Andorra que durant aquest curs 2014-2015 hagin treballat a classe un projecte col·lectiu de ciències i el vulguin presentar en públic. El projecte pot estar orientat a algun dels eixos temàtics següents: matemàtiques, física, química, biologia o geologia. La trobada científica tindrà lloc el 14 d’abril de 2015 al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, amb un aforament de 400 places.
 
L’esperit de La Universitat dels Infants és obrir l’UdA a la societat per promoure l’interès per la ciència i la recerca, i estimular la divulgació científica entre la mainada, tot superant les barreres i els estereotips sobre la inaccessibilitat del saber científic. Es vol estimular la participació activa dels nens i fomentar la transferència i difusió de coneixements tècnics, de manera lúdica, atractiva i propera.
 
El curs passat, coincidint amb la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, es va iniciar La Universitat dels Infants amb el I Congrés La ciència a la vida quotidiana com una experiència pilot adreçada als alumnes de tercer cicle de l’Escola Andorrana.
 
El projecte l’ha dissenyat la Universitat d’Andorra amb el Ministeri d’Educació i Joventut, i amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria i de la Fundació Privada Banca Privada d’Andorra.

Obertes les inscripcions per participar a La Universitat dels Infants
Comentarios