EDUCACIÓ

El Bisbat d’Urgell millorarà els espais exteriors de la Llar d’Infants Francesc Xavier de la Seu d’Urgell

Ha rebut una aportació de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, per la millora de la Llar d'infants i també per a beques a joves sense recursos.

 

Llar d'Infants Francesc Xavier 1
photo_camera Llar d’Infants Francesc Xavier, de la parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell / Bisbat d'Urgell

La Llar d’Infants Francesc Xavier, vinculada a la parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell, podrà dur a terme el projecte de reforma de l’espai exterior de les seves instal·lacions per tal d’oferir millor qualitat en l’atenció als infants de famílies en fragilitat que són acollits a la Llar.  Alhora, es podran oferir beques d’estades de lleure a joves sense recursos a l’Alberg Llar Amadeu, situat al Santuari de Núria.

Signatura Bisbat Fundació La Caixa 1
L’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives i el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank, Geremi Camí, han signat els convenis / Bisbat d'Urgell.

L’entitat ha rebut una aportació de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, que ha mostrat el seu suport als dos projectes. El primer és de la Fundació Sant Francesc Xavier i el segon és del Bisbat d’Urgell.

Llar d'Infants Francesc Xavier 2
Llar d’Infants Francesc Xavier, de la parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell / Bisbat d'Urgell

La Llar d’Infants millorarà substancialment l’atenció que es pot donar als petits a l’exterior de les instal·lacions, que podran ser adaptades a les necessitats de mobilitat i accessibilitat dels seus usuaris. A la Llar Amadeu, del Santuari de Núria, es podran oferir beques al nois i noies que ho necessitin. Aquest és un alberg que s’ha ofert al servei de la pastoral juvenil i del pelegrí i que actualment acull a grups de joves que fan estades de lleure amb valors.

Signatura Bisbat Fundació La Caixa 2
Diana Aguilar, directora de la Llar d’Infants Francesc Xavier de la parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell / Bisbat d'Urgell

Els convenis han estat signats aquest matí per l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i pel President de la Fundació Sant Francesc Xavier, Mn. Ignasi Navarri, i pel Director de Banca d’Institucions de Lleida, Geremi Camí Calzada, per part de CaixaBank.