06.12.2022 |
Viure als Pirineus

PARTITS POLÍTICS

Francesc Viaplana no es tornarà a presentar per a diputat al Parlament de Catalunya

L'any vinent assumirà l’alcaldia de la seva ciutat i assegura que vol dedicar tots els seus esforços a la Seu d’Urgell i a Castellciutat
Francesc Viaplana al Parlament de Catalunya
Francesc Viaplana intervenint en un plenari del Parlament de Catalunya /ERC
Francesc Viaplana no es tornarà a presentar per a diputat al Parlament de Catalunya

Francesc Viaplana no repetirà com a diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana. Ho ha confirmat ell mateix aquest dimecres, a través d'un article d'opinió, que pots llegir íntegrament a VIURE ALS PIRINEUS, on explica que vol dedicar el cent per cent dels seus esforços a la política municipal. "L'any vinent assumiré l’alcaldia de la meva ciutat. Ens trobem en un moment complicadíssim de gestionar, amb molts dels nostres veïns i veïnes que ho estan passant molt malament. Vull dedicar tots els meus esforços a la Seu d’Urgell i Castellciutat", assegura.

Ara al cent per cent per la Seu

L'encara diputat pirinenc al Parlament de Catalunya i vicealcalde de la Seu d'Urgell afirma que la política local l'apassiona i que no hi ha responsabilitat política més gran "que assumir l’alcaldia del teu municipi". Viaplana ha dit que "la política municipal m’apassiona, és molt més tangible la teva tasca, des de coses petites com arreglar un fanal o reparar un parc infantil, fins a pilotar projectes estratègics com INEFC, el nou hospital o els centres assistencials per a la gent gran, entre d’altres. M’agrada la interacció directa amb la gent - per lo bo i per lo dolent - que, en el cas de la Seu, és constant"

Francesc Viaplana acaba dient que la seva situació familiar, amb un fill i una filla petits, ha estat també determinant a l'hora de prendre una decisió com aquesta. "D’aquí uns anys no em vull penedir d’haver-me perdut la infància dels meus fills, ni vull que tot el pes del dia a dia familiar recaigui en la meva parella", explica.

Francesc Viaplana no es tornarà a presentar per a diputat al Parlament de Catalunya
Comentarios