MEDI AMBIENT

Constitueixen la Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu, un espai de trobada d'entitats i espais naturals

A la reunió es van compartir els projectes de voluntariat que està duent a terme cada membre i es va concretar una primera proposta de Pla de treball conjunt 2022-2023
Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu
photo_camera Foto de família de la Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu /@accioclimatica

El passat 14 de juny a la tarda a la Seu d’Urgell es va constituir la quarta taula de voluntariat ambiental del territori. Les altres tres taules són: la Taula de Voluntariat Ambiental dels ENPE de l’Empordà, la Taula de Voluntariat Ambiental dels parcs naturals de les Terres de l'Ebre, i la recentment constituïda Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu Oriental.

Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu 2
Reunió de la Taula de Voluntariat Ambiental del Pirineu a la Seu d'Urgell / @parcscat

Aquesta Taula, impulsada pel Servei d’Educació Ambiental i el Servei d'Espais Naturals Protegits, està formada pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí-Moixeró i les entitats ambientals que fan activitats de voluntariat ambiental en el territori.

A la reunió es van compartir els projectes de voluntariat que està duent a terme cada membre i es va concretar una primera proposta de Pla de treball conjunt 2022-2023. A més, la Taula disposa d’un espai propi al portal Participa de Gencat per poder fer difusió de tots els documents que es van generant.