28.05.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS 14F

ERC presenta aquest diumenge els candidats pirinencs al Parlament de Catalunya

Un total de vuit persones pirinenques ocuparan les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament.de Catalunya.
Congrès ERC Alt Pirineu
Imatge del darrer Congrès d'ERC de l'Alt Pirineu i Aran, celebrat a la Pobla de Segur /ERC
ERC presenta aquest diumenge els candidats pirinencs al Parlament de Catalunya

Aquest diumenge Esquerra Republicana de Catalunya presentarà, en un acte per videoconferència oberta, els seus candidats i candidates a les llistes de les demarcacions on conflueix l'Alt Pirineu i Aran. L'acte serà encapçalat per les caps de llista de les dues demarcacions, Teresa Jordà i Marta Vilalta, i també pel conseller Bernat Solé.

Diumenge a les 10 del matí el president de la regional pirinenca d'ERC, Josep Castells, obrirà l'acte donant pas als candidats i candidates que es presentaran mútuament explicant els punts de la campanya en què la regional vol apostar en aquestes eleccions.

Josep Castells i Farré(Foto: Josep Castells i Farré és el president de la Federació Regional d'ERC de l'Alt Pirineu)

A la presentació prendran part, de formales següents persones candidates: Anna Ollé, candidata suplent del Pallars Jussà. Roger Palacín, candidat suplent de Jovent Republicà a les llistes de Lleida. Jordi Peiró, candidat de l'Alta Ribagorça. Maleni Barbero, candidata del Pallars Sobirà. Hug de la Rosa, candidat de l'Aran. Elisa Farré, candidata de l'Alt Urgell. Montse López, candidata de Cerdanya per a les llistes de Girona. Antoni Flores, candidat del Pallars Jussà i cap de llista de l'Alt Pirineu.

Un total de vuit persones pirinenques ocuparan les llistes d'ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya. L'acte de presentació finalitzarà amb les paraules dels consellers i caps de llista de les demarcacions, on ens parlaran de l'actualitat política del país.

La videoconferència se celebrarà de forma oberta, permeten l'assistència a militants i amics del partit i també a totes aquelles persones que vulguin escoltar el projecte republicà.

L'enllaç per assistir a la videoconferència és el següent: https://us02web.zoom.us/j/85879330076

ERC presenta aquest diumenge els candidats pirinencs al Parlament de Catalunya
Comentarios