Ensenyament formarà a professors de l'Alt Pirineu i Aran

A la Jornada Emprenedoria i Innovació celebrada a Tremp hi ha assistit més d'un centenar de docents de l'Alt Pirineu i Aran

foto_3251059
photo_camera Pla general de les autoritats inaugurant la jornada Emprenedoria i Innovació. Foto: Marta Lluvich

Durant aquest curs 2017/18 Ensenyament formarà a professors en l'aprenentatge basat en projectes per tal que el curs 2018/19 ho puguin aplicar a les aules de l'Alt Pirineu i Aran. Així ho ha explicat l'inspector d'Ensenyament a Lleida, Nicolau Galdeano, encarregat de la coordinació de l'equip ICE 'Implementació de l'Emprenedoria a l'FP' que ha redactat el catàleg 'Activitats d'Emprenedoria a la Formació Professional de les Terres de Lleida'. Aquest catàleg és el resultat d'un treball de recollida i documentació sobre les activitats d'emprenedoria que actualment es duen a terme als centres d'FP. Aquest catàleg s'ha de convertir en un recurs per fomentar l'emprenedoria i les activitats que en aquest sentit es fan als diferents centres. A la Jornada Emprenedoria i Innovació celebrada a Tremp hi ha assistit més d'un centenar de docents de l'Alt Pirineu i Aran.

foto_3251055

Durant la Jornada, el Doctor Eli Eisenberg de la Universitat del Tel-Aviv i Director General d'ORT Technology and Science Education Network Israel ha pronunciat la ponència 'Emprenedoria i innovació, habilitats per a la supervivència dels graduats en FP al segle XXI'.

La Jornada anava adreçada al professorat d'FP i també a tot el professorat d'Infantil, Primària i Secundària interessat per implementar l'emprenedoria, sigui com a projecte de centre o simplement per dur a terme activitats emprenedores en l'àmbit de les diferents assignatures. Igualment, la jornada s'ha adreçat a tots els empresaris i tècnics d'institucions de tot tipus que promoguin l'esperit emprenedor i estiguin interessats en l'educació dels joves, futurs actors del panorama econòmic lleidatà.

L'acte l'ha presidit Nicolau Galdeano, inspector d'educació del departament d'Ensenyament a Lleida, Rosa Amorós, Delegada del Govern de l'Alt Pirineu i Aran, Constante Aranda, President del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Maria Pilar Cases tinent alcalde de l'Ajuntament de Tremp.