NOMENAMENTS

Eduard Inglés, reelegit com a director de l'INEFC per al període 2024-2028

El seu programa “Més Camí” inclou, entre d’altres prioritats, la consolidació de l’INEFC Pirineus com un centre independent.
Eduard Inglès
photo_camera Eduard Inglés, reelegit com a director de l'INEFC per al període 2024-2028 / govern.cat

Eduard Inglés ha rebut la confiança plena del claustre amb el seu programa “Més Camí”, que comprèn el període 2024-2028, les prioritats del qual són, entre d’altres, el desenvolupament del Pla Estratègic Camina INEFC 2021-2030 i l’aposta per eixos com el lideratge en recerca, amb la creació del nou Centre de Recerca de l’Esport de Catalunya (CREC), l’enfortiment de les polítiques de qualitat als tres centres, el manteniment del protagonisme en la presa de decisions del país en l’àmbit esportiu i la consolidació de l’INEFC Pirineus com un centre independent.

El proclamat director ha volgut agrair “el suport i la confiança” per als propers quatre anys al claustre, a qui ha dedicat unes paraules de reconeixement: “Aquest petit gest d’avui, de cadascuna de vosaltres, referma i renova, encara més, la il·lusió que em va dur a donar el primer pas d’aquest camí. Ara, el camí continua i, un cop més, us demano que seguim avançant plegats”.