Dr. Hanneken: "Corregir amb làser la miopia, la hipermetropia i l’estigmatisme, té nombrosos beneficis en el dia a dia"

Veure-hi bé és fonamental per a totes les activitats que es realitzen diàriament: des de treballar fins a gaudir del temps lliure. Els usuaris d’ulleres o de lents de contacte es troben amb situacions en les quals desitjarien no tindre aquest tipus de limitacions visuals. La filosofia de VallmedicVision Andorra és oferir únicament la tecnologia més innovadora combinada amb un tracte personalitzat a cada pacient. Entrevistem el seu director mèdic, el Dr. Ludger Hanneken, cirurgià oftalmòleg, que el proper dilluns 25 de maig a les 19:30 hores parlarà, a Andorra, de com corregir la vista cansada i les cataractes mitjançant làser i lents intraoculars Premium.

drhanneken
photo_camera El Dr. Ludger Hanneken, cirurgià oftalmòleg.

Dr. Hanneken, expliqui’ns perquè la gent està tant contenta després d’una cirurgia làser? Portar ulleres o lents de contacte ha de ser una solució temporal. Tothom que n’és usuari vol tornar a viure sense limitacions visuals: a l’hora de fer esport, per feina –imagina’t algú que és soldador o bomber que ha d’estar fent guàrdies– o simplement algú que viatja molt. La gent el que vol és qualitat de vida i per això corregir-se la miopia o la hipermetropia i l’estigmatisme amb làser, té nombrosos beneficis en el dia a dia de cada persona.

Tothom es pot operar els ulls amb làser? Abans de saber si ets apte per operar-te amb làser s’ha de realitzar una prova. En cas de no ser apte es poden oferir altres tècniques com les lents ICL.

Vostè en el seu centre aposta molt per la tecnologia làser, veritat? El nostre objectiu és sempre el mateix: una visió perfecta sense ulleres. La tecnologia làser permet guanyar temps i fer que les intervencions siguin més ràpides, més suaus i segures. Per a la correcció de la miopia o la hipermetropia i l’estigmatisme utilitzem dos làsers: el femtosegon i l’Excimer Schwind Amaris 1050hz. Aquest últim és de darrera generació i corregeix una diòptria en només 1,3 segons. I el pacient, és clar, està encantat. A més la recuperació de la visió és molt ràpida. 

Per a la vista cansada (presbícia) podem proposar també la tècnica làser o les lents intraoculars Premium.

En el cas de les cataractes som de les poques clíniques al món que les operen amb làser femtofaco: això fa que la cirurgia sigui més suau, ràpida i precisa. I sempre en combinació amb lents intraoculars Premium.

A més, un gran avantatge per al pacient és que totes les cirurgies esmentades són ambulatòries.

Però no només es dediquen a la cirurgia ocular... No, també fem revisions completes de la visió. Comptem a més amb tota la maquinaria necessària per tal de fer diagnòstic i posterior tractament de patologies oculars com DMAE, Glaucoma, Retinopatia diabètica...

També oferim un tractament especial per a l’ull sec, una patologia molt comuna entre els habitants del Pirineu doncs l’aire és molt sec i produeix sequedat ocular.

I des de fa poc tenim un nou tractament de mosques volants (miodesopsies) mitjançant làser Ellex. Poques clíniques a Europa el tenen i per aquest motiu hem rebut pacients d’Espanya però també d’Argentina.

Alguna novetat per aquesta primavera / estiu? Sí, en breu obrirem VallmedicEstetics. Es tracta d’un nou servei d’estètica ocular amb una doctora especialista en oculoplastia. Tractarà les malalties i realitzarà cirurgia estètica i cosmètica de les parpelles.

Per tal de donar a conèixer els seus serveis i productes solen fer xerrades informatives. Quina és la temàtica de la següent? El proper dilluns 25 de maig a les 19h30 parlaré, a la seu de VallmedicVision a Andorra (a Avinguda Nacions Unides, 17, d'Escaldes), de com corregir la vista cansada i les cataractes mitjançant làser i lents intraoculars Premium. Tothom que estigui interessat o vulgui aclarir dubtes pot assistir-hi. Només cal confirmar assistència per telèfon (+376 88 55 44). 

Més info: https://www.facebook.com/vallmedicvision/