INSTITUCIONS

El DOGC publica el nomenament de Marian Lamolla com a cap d’Oficina del delegat del Govern a l'Alt Pirineu

Marian Lamolla substitueix Quim Delgado, que serà el cap de llista de Junts per Tremp a les eleccions municipals del maig vinent.  
Marian Lamolla
photo_camera Marian Lamolla ha estat nomenada cap d’Oficina del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest divendres el nomenament de Marian Lamolla i Miret com a cap de l'Oficina del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, amb seu a Tremp. Tal com va publicar VIURE ALS PIRINEUS, Marian Lamolla substitueix en el càrrec Quim Delgado, que serà el cap de llista de Junts per Tremp a les eleccions municipals del maig vinent.  

Marian Lamolla ha demanat una excedència laboral a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, on treballa des de fa 25 anys, i compaginarà la nova responsabilitat a la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran amb la 2a Tinença d'alcaldia d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, que inclou les competències en Salut, Serveis Socials, Polítiques d'Igualtat i Gent Gran.

Cap d’Oficina del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran

Segons publica el mateix Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), les funcions que corresponen a la cap d’Oficina del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran són les següents: a) Donar suport i assistència a les activitats del/de la delegat/ada territorial. b) Coordinar i supervisar les tasques administratives de l'oficina del/de la delegat/ada. c) Coordinar les activitats de protocol, els actes públics organitzats per la Delegació i els actes en què participa el/la delegat/ada. d) Coordinar i potenciar les relacions de la Delegació amb les institucions públiques i privades. e) Dirigir la comunicació externa de la Delegació. f) Exercir la interlocució amb la resta d'unitats directives del Departament. g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que se li encarregui.

Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de destinació 30.1, i amb complement específic de 34.882,20 euros anuals.

Marian Lamolla
Marian Lamolla i Miret, és la cap d’Oficina de la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran.

El perfil

Marian Lamolla Miret, és tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Militant d'ERC, actualment és Secretària general de la Federació Regional de l’Alt Pirineu i l'Aran. És Diplomada Universitària en Infermeria, (Escola Universitària de Vic 1987); Postgrau en lideratge i governança municipal per la Universitat Pompeu Fabra, 2021-22.  Fa més de trenta anys que és infermera i en fa més de 25 que treballa a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.