07.12.2021 |
Viure als Pirineus

SEGURETAT

El Dia de les Esquadres condecora Lluís Oliva, polícia local de Tremp

Lluís Oliva serà guardonat per haver socorregut una viatgera a l'Aeroport del Prat, mentre es trobava fora de servei.
Foto NP20211002 (1)
Lluís Oliva, policia local de Tremp, a l'esquerra de la imatge / tremp.cat
El Dia de les Esquadres condecora Lluís Oliva, polícia local de Tremp

El proper dimarts, 19 d’octubre, se celebrarà a Vielha la festa anual de la Policia de Catalunya, coneguda com el Dia de les Esquadres. En aquesta festa es fa entrega de les distincions i condecoracions als policies que han destacat el darrer any.

Excepcionalment,  en aquesta edició també es lliuraran les distincions als agents que van destacar l’any 2019, ja que a causa de la pandèmia no s’havia celebrat l’acte el 2020.

Lluís Oliva, policia local del municipi de Tremp, serà guardonat per haver socorregut en primera intervenció una viatgera l’octubre del 2019 a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat mentre es trobava fora de servei.

La felicitació que rebrà és la recompensa d’una actuació meritòria i que, segons la instrucció 1/2014, de 9 de gener, per la qual es regulen la tramitació i la concessió dels diferents tipus de felicitacions públiques i condecoracions, Oliva n’és creditor per haver “tingut alguna actuació policial rellevant en l’execució, que hagi implicat un risc per a ells mateixos o per a terceres persones”.

També seran guardonats per la seva actuació a la Àrea Bàsica Policial 14 agents del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

El Dia de les Esquadres condecora Lluís Oliva, polícia local de Tremp
Comentarios