INSTITUCIONS

El delegat de l'Alt Pirineu i Aran es compromet a desplegar totes les delegacions del Govern

Ricard Pérez vol que el territori tingui una veu pròpia
Pla general del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, amb les presidències comarcals i la sindicatura d'Aran el 22 de juliol del 2021. (Horitzontal)
photo_camera El delegat del Govern, Ricard Pérez, amb les presidències comarcals i la sindicatura d'Aran /Marta Lluvich

El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, s'ha compromès amb les presidències comarcals de l'Alt Pirineu i la sindicatura d'Aran a desplegar totes les delegacions del Govern. Pérez ha explicat que en un primer moment es desplegaran les de Salut, Territori, Interior, Ensenyament o Agricultura, donat que són les que ja estan pressupostades. El delegat ha indicat que la voluntat és incloure als comptes del 2022 les places dels delegats que manquen. Pérez s'ha mostrat partidari que estiguin distribuïts pel Pirineu i no s'ubiquin tots a la seu de la delegació de Tremp. Pérez ha ressaltat la importància que el Pirineu tingui una veu pròpia.

Pla general de la reunió del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, amb els presidents comarcals i la sindicatura d'Aran. Imatge del 22 de juliol del 2021. (Horitzontal)(Foto: El delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, amb els presidents comarcals i la sindicatura d'Aran / Marta Lluvich)

Amb les presidències comarcals i la sindicatura d'Aran han abordat temes com la necessitat del desplegament de la Llei de Muntanya o la candidatura dels Jocs Olímpics d'hivern. A falta de conèixer el projecte amb més profunditat, tots els responsables polítics dels Consells Comarcals i el Conselh Generau d'Aran s'hi ha mostrat partidaris per la dinamització econòmica que pot suposar i per la millora en infraestructures.