24.05.2022 |
Viure als Pirineus

ORGANITZACIONS

La delegació del Pirineu del Col·legi d'Arquitectes commemora el 20è aniversari inaugurant la nova seu

L’acte tindrà lloc el pròxim dijous, 13 de maig a les 17.00 hores, a la Sala de Cultura Sant Domènec de la Seu d’Urgell
COAC Pirineu
La delegació del COAC a l’Alt Pirineu a ‘cal Sastre Parramon’ de la Seu d'Urgell /FS
La delegació del Pirineu del Col·legi d'Arquitectes commemora el 20è aniversari inaugurant la nova seu

La delegació del Pirineu de la demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) commemora enguany el seu 20è aniversari i ho farà amb la inauguració, el pròxim dijous, 13 de maig, de la nova seu de l’ens col·legial a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. A més, es presentarà la publicació “Delegació del Pirineu. 20 anys”, on es repassa la seva història i les accions més significatives dutes a terme des del 2001.

COAC Pirineu 2(Foto: La delegació del COAC a l’Alt Pirineu a ‘cal Sastre Parramon’ de la Seu d'Urgell /FS)

L’acte tindrà lloc a les 17.00 hores a la Sala de Cultura Sant Domènec de la capital de l’Alt Urgell i comptarà amb la participació de la degana del COAC, Assumpció Puig; el president de la Demarcació de Lleida del COAC, Víctor Pérez-Pallarès; el delegat al Pirineu del COAC, Ricard Lobo; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega; el secretari de l’Agenda Urbana i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, i la delegada territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós. En finalitzar l’acte, els assistents faran una visita a la nova seu de la Delegació del Pirineu situada al carrer Major 11 de la Seu d’Urgell.

Centre històric de la ciutat

La seu de la delegació del COAC a l’Alt Pirineu es troba ubicada al carrer Major de la Seu d’Urgell, a l’edifici conegut com a ‘Cal Sastre Parramon’. La delegació del COAC a l’Alt Pirineu ocupa la planta baixa i el soterrani de l’edifici, on s’ha habilitat una sala d’actes i d’exposicions de petit format.

La delegació del Pirineu del Col·legi d'Arquitectes commemora el 20è aniversari inaugurant la nova seu
Comentarios