TREBALL

Constitueixen el Consell territorial d’ocupació de l’Alt Pirineu i Aran

Aquest organisme estarà format per representants dels agents socials, econòmics i ens locals de la vegueria per impulsar polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori.
Oficina de Treball de la Seu d'Urgell
photo_camera Oficina de Treball de la Seu d'Urgell / FS

El proper dijous 19 d’octubre tindrà lloc la constitució del Consell territorial d’ocupació de l’Alt Pirineu i Aran. Aquest organisme estarà format per representants dels agents socials, econòmics i ens locals de la vegueria amb l’objectiu de debatre, impulsar, coordinar i desenvolupar conjuntament polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori.

La constitució del Consell tindrà lloc a la Delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran a Tremp. Hi assistiran el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells i Farré; i el responsable de coordinació directiva del SOC, Josep Duran i Vázquez. 

El consell territorial és un dels organismes previstos a l’acord de la concertació territorial que el Departament d’Empresa i Treball, a través del SOC, ha impulsat per tal de desplegar estratègies adaptades a les característiques del territori.