RECONEIXEMENTS

El conseller Roger Torrent ret homenatge a Júlia Bonet, fundadora de Perfumeria Júlia

L’acte, que va tenir lloc a la botiga de la rambla de Catalunya de Barcelona, va comptar amb la presència del cap de Govern d'Andorra i fill de Júlia Bonet, Xavier Espot, i del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.
Júlia Bonet reconeixement Generalitat
photo_camera El cap de Govern d'Andorra, Xavier Espot, i el conseller, Roger Torrent, van assitir a l'acte / Perfumeria Júlia

El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat va homenatjar aquest dijous al vespre Júlia Bonet Fité, fundadora de Perfumeria Júlia, coincidint amb el dia del centenari del seu naixement. L’acte, que va tenir lloc a la botiga de la rambla de Catalunya de Barcelona, va comptar amb la presència del cap de Govern d'Andorra i net de Júlia Bonet, Xavier Espot, i del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Júlia Bonet
Júlia Bonet Fité

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, va destacar que la fundadora de Perfumeria Júlia era un exemple de talent femení i un model per a dones emprenedores. Igualment, Torrent va posar en valor el fet que Perfumeria Júlia suposa un exemple d’innovació i de les intenses relacions econòmiques entre Catalunya i Andorra.