FORESTAL

Integra Pirineus concreta 28 actuacions prioritàries a l'Alt Urgell per evitar el risc de grans incendis

Integra Pirineus vol arribar a les grans empreses que operen a Catalunya, per tal que destinin part dels recursos econòmics de la seva Responsabilitat Social Empresarial a fer gestió forestal sostenible,
IMG_5001
photo_camera El president Aragonès va voler conèixer la feina que porta a terme Integra Pirineus / laseu.cat

L'entitat Integra Pirineus ha presentat el catàleg 'Donem vida al bosc'. Ho va fer el dilluns passat, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i també per videoconferència.

Aquest catàleg recull el projecte seleccionat “Arrela’t a l’Alt Pirineu i Aran” a l’Alt Urgell de l’any passat i l’objectiu del treball ha estat concretar 28 actuacions prioritàries a la comarca, encaminades a evitar el risc de propagació de grans incendis.

image001
image001

Amb aquest document Integra Pirineus vol arribar a les grans empreses que operen a Catalunya, per tal que destinin part dels recursos econòmics de la seva Responsabilitat Social Empresarial a fer gestió forestal sostenible, per tal de vetllar per evitar la propagació de grans incendis i amb l’objectiu que conservar el nostre patrimoni natural i els grans compensadors existents de CO2.  

La tasca que duu a terme Integra Pirineus, a part de la Gestió Forestal Sostenible dels boscos del Pirineus, és una eina imprescindible per oferir ocupació laboral remunerada a les  persones en situació d’exclusió social que viuen al nostre territori, especialment les que tenen una discapacitat intel·lectual o trastorn de la salut mental.