ELECCIONS GENERALS 23J

Carme Lostao: “La gent gran té dret a viure amb la màxima autonomia”

A la Seu d'Urgell, les candidates d'ERC s'han reunit amb el Consell de la Gent Gran de l’Alt Urgell.
ERC Oliana 1
photo_camera Les candidates d'ERC han protagonitzat un acte a la plaça 1 d’Octubre d'Oliana / @ERCPirineu

Aquest dimarts les candidates d'ERC al Congrés i Senat per Lleida i l’Alt Pirineu i Aran s’han reunit amb el consell de la Gent Gran a l’Alt Urgell per explicar el que Esquerra Republicana ha aconseguit a Madrid en la darrera legislatura. “A Esquerra Republicana hem aconseguit que els Pressupostos Generals de l’Estat incloguin una partida 3 milions d’euros per a la construcció d’un equipament per a la gent gran a la Seu Urgell” ha afirmat la candidata al Senat Sara Bailac.

“Aquest nou equipament comptarà amb places de residència, un centre de dia i pisos de serveis per a la gent gran, perquè tenen dret a viure amb la màxima autonomia” ha afegit la segona candidata al Senat, Carme Lostao.

Les candidates d'Esquerra Republicana es reuneixen amb el Consell de la Gent Gran a l'Alt Urgell
Les candidates d'Esquerra Republicana s'han reunit amb el Consell de la Gent Gran a l'Alt Urgell / ERC

Amb el Consell de la Gent Gran de l’Alt Urgell, les candidates republicanes han tractat el dret de la gent gran a viure amb la màxima autonomia personal a través d’un model de suports i serveis de proximitat per a una vida independent i amb la persona al centre. Per la seva banda, la candidata al Congrés, Inés Granollers ha remarcat, “Des d’Esquerra Republicana vetllarem per a la tramitació d’aquests diners que es van negociar. Perquè la deixadesa de l’Estat a l’hora de garantir els serveis públics bàsics a les nostres poblacions i el dèficit en infraestructures potencia el despoblament.” Mentre que la candidata pirinenca al Senat, Carme Lostao ha destacat referent al despoblament de les comarques del Pirineu que, “hi ha una  pèrdua de talent del jovent, que es veu obligat a marxar fora i una pèrdua dels valors i les tradicions culturals pròpies”

ERC Oliana 2
Alidé Sans intervenint a l'acte electoral a la plaça 1 d'octubre d'Oliana / @ERCPirineu

Després de la reunió, Inés Granollers, Sara Bailac i Carme Lostao han passejat pel mercat de la Seu d’Urgell acompanyades dels regidors del consistori, Francesc Viaplana i Marian Lamolla.

Per la tarda, les candidates al congrés i Senat han protagonitzat un acte a la plaça 1 d’Octubre d'Oliana per a presentar la candidatura republicana de les eleccions del 23 de juliol.