ECONOMIA

Carles Rabaneda, president de Roc Roi, substitueix Josep González al capdavant de PallarsActiu

Josep González continuarà formant part com a President d’Honor i com a membre del Consell d’Administració de PallarsActiu.
Pallars Actiu canvi presidència
photo_camera Carles Rabaneda substitueix Josep González al capdavant de PallarsActiu / @pallarsactiu

El Consell d’Administració de PallarsActiu ha anunciat oficialment el canvi a la presidència de l’entitat. A partir de la darrera celebració de l’organisme de gestió, Carles Rabaneda i Caselles assumeix el càrrec de president, succeint Josep González i Sala, qui ha exercit un paper fonamental en el creixement i èxit de l’entitat.

Josep González, després d’una forta implicació a l’entitat i satisfet de la feina feta, sempre en benefici del Pallars, amb el propòsit i la importància de la necessitat de fer canvis a PallarsActiu, ha presentat la seva renúncia a raó de la seva llarga trajectòria durant una dècada presidint l’entitat. González conclou aquesta presidència, però continuarà formant part com a President d’Honor i com a membre del Consell d’Administració de PallarsActiu. Actualment, és President d'honor de PIMEC i  President de la Fundació PIMEC.

Pallars Actiu canvi presidència 2
Carles Rabaneda substitueix Josep González al capdavant de PallarsActiu / @pallarsactiu

El nou president, Carles Rabaneda i Caselles, President de Roc Roi, qui compta amb una activitat consolidada i referent al sector turístic d’activitats d’aventura assumeix el relleu tot continuant amb la seva trajectòria a PallarsActiu com a soci, membre del Consell Assessor i Consell d’Administració.

Carles Rabaneda, arrelat al territori, treballa per dinamitzar els projectes amb valor afegit que s’esdevenen i contribueix amb la seva experiència a l’assessorament i suport que necessita PallarsActiu. Rabaneda ha expressat que cal donar continuïtat a tots els projectes endegats i fomentar-ne de nous, així com la recerca de nous finançaments pels projectes que es vulguin desenvolupar al Pallars.

El nou president continua amb el propòsit de forjar projectes de manera transversal i amb el suport publico privat de les entitats que formen part de l’accionariat.