Alerten els empresaris del Pirineu d'una possible estafa d'una empresa de publicacions

Segons ha pogut saber aquest mitjà, en les darreres setmanes diversos comerciants i empresaris pirinencs han estat víctimes d'una possible estafa. La temptativa d'estafa la fa una societat que porta per nom Yellow Publicaciones i des de la qual es telefona a les empreses demanant la quantitat de 397 euros per un suposat deute i en cas de no pagar aquest import s'amenaça els teòrics deutors amb portar-los al jutjat.

Segons s'ha alertat des de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell es té constància de moltes empreses que han rebut la trucada d'algunes persones en nom de Yellow Publicaciones (domiciliada a Màlaga) i es demana que en cas de rebre aquestes trucades es posi en coneixement de la policia i, evidentment, en cap cas es faci el pagament que es demana.

Es dona la circumstància que una empresa que portava per nom Yell Publicaciones va fer el mateix fa uns anys a la comarca del Pallars Jussà. En aquests casos és important que els empresaris amenaçats aportin el màxim d'informació a la policia per tal de poder desactivar més ràpidament els possibles impostors.