AEROPORTS

Air Nostrum presenta oferta per continuar explotant la línia aèria entre la Seu d'Urgell i Madrid

La voluntat del Govern d'Andorra és, un cop es validi l’oferta, poder-la adjudicar durant el mes de novembre. L’actual adjudicació acaba el 31 de desembre.
Aeroport la Seu d'Urgell Air Nostrum
photo_camera Air Nostrum continuarà explotant la línia aèria entre la Seu d'Urgell i Madrid / govern.ad

El Govern d'Andorra ha informat que ha rebut una oferta per assumir l’explotació de la línia aèria entre els aeroports d’Andorra-La Seu d'Urgell i Madrid–Barajas per a l’any 2023. Es tracta de la proposta de la companyia Air Nostrum, que ja és l’empresa que oferia el servei durant aquest 2022.

Així, el plec de bases estipula que, un cop presentada tota la documentació tècnica i administrativa, s’obre un període de temps de quatre dies laborals per examinar-la, fer-ne les verificacions corresponents i demanar informació complementària si s’escau. Un cop passat aquest termini, es procedirà a obrir el sobre amb la proposta econòmica de l’oferta.

Aeroport la Seu d'Urgell Air Nostrum
Air Nostrum continuarà explotant amb tota probabilitat la línia aèria entre la Seu d'Urgell i Madrid / govern.ad

Les empreses interessades havien de presentar una oferta que inclogués dos vols d’anada i tornada en cada direcció –com actualment– i l’estimació econòmica per ampliar la línia amb una nova connexió entre setmana.

La voluntat del Govern és, un cop es validi l’oferta, poder-la adjudicar durant el mes de novembre. L’actual adjudicació acaba el 31 de desembre.