TRIBUNALS

Absolts els sis joves acusats d'agressió sexual a una noia, la nit de Nadal del 2018, a la Seu d'Urgell

Segons la resolució judicial els fets denunciats per la jove eren físicament impossibles.
20210425_192007
photo_camera La discoteca de la Seu d'Urgell on suposadament van passar els fets / FS

La justícia espanyola ha absolt sis joves, cinc andorrans i un resident a Andorra en el moment dels fets, que estaven acusats d'haver agredit sexualment una jove de 19 anys la nit de Nadal del 2018 en una discoteca de la Seu d'Urgell. Segons publica aquest diumenge el Diari d'Andorra, en el seu dia, la jove va denunciar que havia estat objecte de diversos tocaments per part dels joves acusats. La noia va identificar tres dels sis presumptes participants. Un dels quals, resident a la Seu d’Urgell però de nacionalitat andorrana, va ser detingut hores després i posat en llibertat amb càrrecs. La resta dels acusats residien a Andorra, quatre amb nacionalitat del Principat i un de nacionalitat espanyola.

Un altre dels joves andorrans acusats es va presentar voluntàriament a la comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu d'Urgell dies després de la presumpta agressió. Va ser detingut i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a la presó de Ponent, a LleidaPoques setmanes després va ser posat en llibertat perquè el geolocalitzador del seu telèfon mòbil el va situar a Andorra en el moment que es van produir els fets denunciats.

Comunicat del grup musical Tractor Amarillo

El grup musical Traptor Amarillo, del qual alguns dels acusats en formava part, ha emès un comunicat en què anuncia l'absolució dels joves acusats i indica que segons la resolució judicial els fets denunciats per la jove eren físicament impossibles.